ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ανάσες" για Παπαπέτρου, στην δωδεκάδα ο Τσουμάνης

"Ανάσες" για Παπαπέτρου, στην δωδεκάδα ο Τσουμάνης
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΓΣΛ Φάρο (9/5, 18:00) και τη θέση του στην "ερυθρόλευκη" δωδεκάδα θα πάρει ο 17χρονος Ανδρέας Τσουμάνης.

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο (9/5, 18:00), καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην 25η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League επέλεξε να δώσει τις απαραίτητες "ανάσες" στον 24χρονο διεθνή φόργουορντ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ακολούθησε στη Λάρισα την "ερυθρόλευκη" αποστολή, ενώ σε αυτή θα βρίσκεται ο Ανδρέας Τσουμάνης. Ο 17χρονος πάουερ φόργουορντ τις τελευταίες ημέρες - όπως και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, συμμετέχεις στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού και απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην Stoiximan.gr Basket League, καθώς θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Επίσης, εκτός της "ερυθρόλευκης" αποστολής, όπως αναμενόταν,έμειναν και οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ