ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Σίμονς από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε ο Σίμονς από τον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι από την 1η Ιουλίου ο Σέντρικ Σίμονς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. "Έρχομαι για τη... βρώμικη δουλειά", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις. Διαβάστε τι είπε ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σέντρικ Σίμονς για τα επόμενα τρία χρόνια, αντικαθιστώντας με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ τον Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 27χρονος παίκτης υποσχέθηκε πως θα παίξει σκληρή άμυνα, θα μαζέψει ριμπάουντ και θα προσπαθήσει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του.

Ο Σέντρικ Σίμονς μίλησε στο Olympiacosbc.gr για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή στο τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός: "Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρωλίγκα, ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου και για την οικογένεια μου. Φεύγε από μια καλή ομάδα για να πάω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τι άλλο καλύτερο να μπορούσε να συμβεί;".

Ο Αμερικανός δηλώνει έτοιμος και στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για όλη τη… βρώμικη δουλειά: "Θα παίξω σκληρή άμυνα. Θα κάνω τάπες και θα μαζέψω ριμπάουντ. Κυρίως θα κάνω πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών μου με κάποια σκριν. Θα κάνω τη βρώμικη δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να… λερωθώ".

Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος: "Αυτό που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα ήταν κάτι το φανταστικό. Το να το κάνει και πάλι θα είναι κάτι το εξωπραγματικό. Για μένα ο πρώτος στόχος θα είναι η κορυφή στην Ελλάδα. Χάθηκε φέτος, αλλά θα επιστρέψουμε…".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ