ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Μουράτος

Ανακοινώθηκε ο Μουράτος
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε και επίσημα την απόκτηση του 17χρονου διεθνή γκαρντ με την Εφήβων, Βασίλη Μουράτου, για την επόμενη πενταετία.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το 2019 ο 17χρονος (γεννημένος το 1997) διεθνής γκαρντ με την Εφήβων, Βασίλης Μουράτος. Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου μπασκετμπολίστα, από την ομάδα των Αγ. Αναργύρων, υπογράφοντας μαζί του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η πειραϊκή ΚΑΕ, όντας πιστή στο πλάνο, στην φιλοσοφία και στην στρατηγική που έχει τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να επενδύει στους νεαρούς και ταλαντούχους γηγενείς παίκτες, έχοντας το βλέμμα της (και) στο μέλλον. Να τονίσουμε πως ο Βασίλης Μουράτος, για τον οποίο έχει σχηματίσει καλή άποψη ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας, τουλάχιστον για φέτος θα προπονείται και θα αγωνίζεται με την ομάδα Εφήβων των Πειραιωτών και όχι με την Ανδρών. Ο νεαρός γκαρντ ήθελε σαν... τρελός να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα του Πειραιά καθώς όπως αναφέρει το περιβάλλον του είναι και φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου. Ο 17χρονος διεθνής γκαρντ θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ