ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση: "Μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, ζητά την στήριξη του κόσμου της στο ΣΕΦ, για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, τονίζοντας "να μην απαντήσετε στις προκλήσεις, στηρίξτε με την φωνή σας".

Την Κυριακή (11/6) το βράδυ (21:00), θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ ο πέμπτος και τελευταίος τελικός της Stoiximan.gr Basket League, ο οποίος και θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας για το 2017. Στόχος των "ερυθρολεύκων" η κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος και θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος. Με ανακοίνωσή της, η πειραϊκή ΚΑΕ, ζητά την στήριξη του κόσμου της, αναφέροντας "να μην απαντήσετε στις προκλήσεις, προστατεύεστε τον Ολυμπιακό μας".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (11/6) στον πέμπτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Δίχως την παραμικρή παραβατική ενέργεια που θα δημιουργήσει εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών μας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε να γίνετε για ακόμα μια φορά ο «έκτος παίκτης» και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Προστατεύστε τον Ολυμπιακό μας, μόνο με τη φωνή σας και μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους.

Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι' αυτό που αξίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ