ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Χριστοδούλου ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Χριστοδούλου ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του νεαρού Ανδρέα Χριστοδούλου ανακοίνωσε για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κύπριος γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Κύπριου γκαρντ, Ανδρέα Χριστοδούλου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 18χρονος Κύπριος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δικαιώσει όλους όσους τον πιστεύουν.

" Δεν ξέρω τι να πω; Το καλοκαίρι έκανα κάποιες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και τελικά θα είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πιστεύει στα νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψω παραπάνω για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Πρέπει να ακολουθήσω το δρόμο που χάραξαν η προηγούμενη γενιά, ο Κατσίβελης, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου. Το κεφάλι κάτω και δουλειά".

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Χριστοδούλου δήλωσε: " Η αλήθεια είναι εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, μάλλον ονειρευόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Μου φαινόταν όμως πολύ μακρινό. Είναι όνειρο ζωής να πάω στον Ολυμπιακό. Είναι όνειρο ζωής να σε επιλέγει η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ανάμεσα σε τόσα παιδιά που παίζουν μπάσκετ στην ίδια ηλικία".

Ο Χριστοδούλου κατά το παρελθόν έχει παίξει ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Μαντουλίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ