ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντορόν Πέρκινς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε αναλυτικά (videos).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συμφώνησε χθες (17/02) με τον Αμερικανό γκαρντ Ντορόν Πέρκινς και σήμερα (18/02) ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τον 30χρονο Αμερικανό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε τη νίκη του Ολυμπιακού με 91-81 επί του ΚΑΟΔ στη Δράμα...

Ο Πέρκινς έχει αγωνιστεί με την Σάντα Κλάρα, Άλβαρκ, ενώ τη σεζόν 2006-07 φόρεσε τη φανέλα της Όλντεσμπουργκ και στη συνέχεια της Μπρι. Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Μακάμπι Χάιφα, πραγματοποιώντας πολύ καλές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ απέκτησε τον παίκτη, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας το 2011 στη Βαρκελώνη. Ο Πέρκινς, πάντως απουσίασε από το φάιναλ-φορ, καθώς είχε τραυματιστεί.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Καντού το 2011 κι έπειτα έπαιξε στην Ντόνετσκ για να αγωνιστεί πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στο Φοσάν. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2006 στην Ιαπωνία, το πρωτάθλημα του Ισραήλ το 2011, όπως και το Κύπελλο στο Ισραήλ τις χρονιές 2010 και 2011.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ντορόν Πέρκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας ως το τέλος της σεζόν".

Δείτε videos:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ