ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος ο Χάκετ με τον Άρη

Αμφίβολος ο Χάκετ με τον Άρη
Χάκετ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ ωστόσο από το παρκέ αποχώρησαν τραυματίες οι Ντάνιελ Χάκετ και Ιωάννης Παπαπέτρου που θα υποβληθούν το Σάββατο (26/3) σε εξετάσεις.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ συνδυάστηκε με τους τραυματισμούς των Ντάνιελ Χάκετ και Ιωάννη Παπαπέτρου που θα υποβληθούν το Σάββατο (26/3) σε εξετάσεις εν όψει του επόμενου παιχνιδιού της Δευτέρας (28/3, 19:00) με τον Άρη στη Nick Galis Hall.

Ο Χάκετ τραυματίστηκε στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού στη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου. Για αυτό και αγωνίστηκε λίγο στη συνέχεια. Μάλιστα η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Basket League είναι τη στιγμή αυτή αμφίβολη.

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Παπαπέτρου μετά το άτσαλο πέσιμο που είχε στο παρκέ στο τέταρτο δεκάλεπτο μετά από εύστοχο λέι απ του. Μία εξέταση που θα έχει να κάνει περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς αποχώρησε από το ΣΕΦ με τους έντονους αρχικούς του πόνους να έχουνε υποχωρήσει. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όμως αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ