ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος ο Πρίντεζης για το τρίτο αγώνα με την Ζάλγκιρις!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός του Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν πήρε μέρος στην σημερινή (23/4) προπόνηση ούτε ο Γιώργος Πρίντεζης και η συμμετοχή του στο Game 3 με την Ζάλγκιρις (24/4, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) είναι αμφίβολη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν πήρε μέρος στην σημερινή (23/4) προπόνηση του Ολυμπιακού και η συμμετοχή του στο Game 3 της σειράς με την Ζάλγκιρις (24/4, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη από τον Ολυμπιακό! Ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες που έμειναν εκτός προγράμματος, με τον άλλο να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Όπως ήταν γνωστό από χθες (22/4) αμφότεροι οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Κάουνας , αφού ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με πλήρη αποστολή. Την δεδομένη στιγμή πάντως δεν είναι σίγουρο αν ο Πρίντεζης θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στον τρίτο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις, ενώ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό έστω σε ένα από τα δύο παιχνίδια με τους Λιθουανούς ο Μιλουτίνοβ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ