ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολοι οι Γκριν και Μάντζαρης για ΠΑΟΚ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Έρικ Γκριν αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (2/4, 17:00) αφού δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (1/4). Αμφίβολος κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λόγω ίωσης.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κυνηγάει μία ακόμη νίκη για να διασφαλίσει την πρωτιά στη regular season της Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τον "δικέφαλο" στο ΣΕΦ (2/4, 17:00) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο β' μέρος του εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (1/4). Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα προφυλαχθεί από τον προπονητή των Πειραιωτών προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αυλαία της regular season της EuroLeague απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από εκεί και πέρα, εκτός δωδεκάδας αναμένεται να βρεθεί κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης που ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να ανεβάσει πυρετό τις τελευταίες ώρες.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (γαστρεντερίτιδα) και ο Ντόμινικ Ουότερς (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) προπονήθηκαν κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλο εν όψει ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ