ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία και για τον Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Αγωνία και για τον Μάντζαρη στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI SPORTS

Με τους χειρότερους οιωνούς εξελίσσεται η σεζόν για τον Ολυμπιακό, που είδε τον Βαγγέλη Μάντζαρη να τραυματίζει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στο ματς με την Κύμη.

Σπανούλης, Ρόμπερτς, Τιλί, Παπανικολάου και τώρα Μάντζαρης. Η σεζόν 2017/18 δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, εξελίσσεται ακόμη χειρότερα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πολλούς πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κιμ Τιλί που θα τον κρατήσει 4-5 μήνες εκτός δράσης, ήρθε το πρόβλημα του Παπανικολάου που έμεινε εκτός αγώνα με την Κύμη, αλλά και ένα ακόμη πρόβλημα που προς το παρόν δεν δείχνει ανησυχητικό, αλλά...

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στην πρώτη περίοδο, με αποτέλεσμα ο coach Σφαιρόπουλος να τον κρατήσει στον πάγκο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που καλύπτει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ο Έλληνας γκαρντ έβγαλε το παπούτσι του και τοποθέτησε πάγο στο σημείο του προβλήματος, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ για την σοβαρότητα του ζητήματος.

Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες υποδέχονται την Παρασκευή την Ουνικάχα Μάλαγα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ