ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Σπανούλη

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπανούλης θα πάει για μαγνητική την Τρίτη (14/2) και στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην πρόκειται για υποτροπή στην υποτροπή, αλλά για απλό σφίξιμο στο δεξί του πόδι. Αγωνία για τα αποτελέσματα.

Λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου στην Ρόδο ( με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη με σκορ 59-70), ο Βασίλης Σπανούλη αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό στο δεξί του πόδι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε πόνους και ζήτησε αμέσως αλλαγή, καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Ακολούθως, όντας απογοητευμένος από τον τραυματισμό του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου, μαζί με τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή των "ερυθρολεύκων". Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο πρόβλημα στον προσαγωγό έχει παρουσιαστεί στον Βασίλη Σπανούλη τρεις φορές τους τελευταίους 2,5 μήνες (29/12 με Φενέρμπαχτσε, 30/1 με Παναθηναϊκό, 13/2 με Κολοσσό), με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας να εμφανίζει μία ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης θα πάει για μαγνητική την Τρίτη (14/2) και στον Πειραιά θα αγωνιούν για τα αποτελέσματα. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ελπίζουν να μην πρόκειται για υποτροπή στην υποτροπή (είχε πρόβλημα στο ίδιο πόδι την τελευταία φορά), αλλά για απλό σφίξιμο στο δεξί του πόδι. Το θετικό για τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας είναι το γεγονός πως υπάρχει διακοπή και θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί, κάνοντας αποθεραπεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ