ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηρέμησαν με Μπιρτς καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα

Ηρέμησαν με Μπιρτς καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα

Τρόμαξαν στον Ολυμπιακό με τον Μπιρτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο, όταν τον πάτησε άθελα του ο Ουότερς. Ηρέμησαν στο ημίχρονο, καθώς ο Καναδός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Τα προβλήματα και η κακοδαιμονία δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ολυμπιακό, ο οποίος -στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών- είδε τον Κεμ Μπιρτς να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ στο 17'47'', σε μια ανύποπτη φάση.

Σε αμυντική περιστροφή των "ερυθρολεύκων", ο Ντόμινικ Ουότερς πάτησε τον σέντερ του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο δεξιός αστράγαλος του δεύτερου. Ο σέντερ των Πειραιωτών έπεσε στο παρκέ, σφαδάζοντας, με τους συμπαίκτες του να τον πλησιάζουν αμέσως για να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και πάει στον πάγκο, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Κι όλα αυτά, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των playoffs της EuroLeague και τις αναμετρήσεις με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (στις 19/4 και 21/4).

Στον Πειραιά τρόμαξαν με τον τραυματισμό του Κεμ Μπιρτς, αλλά στο ημίχρονο ηρέμησαν. Ο Καναδός σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, οι ενοχλήσεις υποχώρησαν, με τον παίκτη στην ανάπαυλα να δοκιμάζει και σουτ στην προθέρμανση μαζί με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι Πειραιώτες, ενδέχεται και να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο, αν και υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Ηρέμησαν με Μπιρτς καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα
Ηρέμησαν με Μπιρτς καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ