ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αγριεμένοι" στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

"Αγριεμένοι" στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (29/1, 19:00) στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν στο ΣΕΦ, μίλησαν για 45΄ στην ομάδα τους κι έφεραν άπαντες προ των ευθυνών τους.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνηθίζουν πριν τα μεγάλα ραντεβού του Ολυμπιακού και τα ντέρμπι να παρακολουθούν την τελευταία προπόνηση της ομάδας τους, αλλά την Κύριακη (28/10) η επίσκεψή τους στο ΣΕΦ είχε διαφορετικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο και την Δευτέρα (29/1) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι την Κυριακή (28/1) βρέθηκαν στο ΣΕΦ και μίλησαν για 45' στην ομάδα τους. Οι ισχυροί άνδρες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ με αφορμή τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του Ολυμπιακού έτριξαν τα δόντια στα μέλη της ομάδας τους και τα έφεραν προ των ευθυνών τους.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως, δεν παρέλειψαν εκφράσουν και την στήριξή τους, καθώς τόνισαν στους "ερυθρόλευκους" πως πιστεύουν στις δυνατότητες τους και για αυτό βρίσκονται δίπλα τους δίνοντας και αυτοί με την σειρά τους ένα μήνυμα συσπείρωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ