ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραβάνης: "Το ΝΒΑ είναι όνειρο ζωής!"

Αγραβάνης: "Το ΝΒΑ είναι όνειρο ζωής!"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Spor24 Radio 103,3 για τη συμμετοχή του στην αποψινή διαδικασία του Draft, την ομάδα που υποστηρίζει στο ΝΒΑ και τον... ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι μεταξύ των Ευρωπαίων παικτών που θα εμφανιστούν απόψε στο ΝΒΑ draft. Γι' αυτή τη διαδικασία μίλησε στο Magazino του Sport24 Radio 103,3 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για:

την αποψινή διαδικασία του Draft: "Σίγουρα η συμμετοχή στο Draft είναι όνειρο για κάθε νεαρό παίκτη που έχει φιλοδοξίες για το μέλλον του. Βέβαια, το να δηλώσεις συμμετοχή στο Draft μέχρι να γίνεις πικ, υπάρχει τεράστια απόσταση. Ο κάθε παίκτης κυνηγάει τα όνειρά του. Έτσι κι εγώ, το να παίξω στο ΝΒΑ είναι όνειρο ζωής".

τις ομάδες που ενδεχομένως καταλήξει: "Υπάρχουν δυο ομάδες που μας έχουν προσεγγίσει σοβαρά. Η μια είναι η Atlanta, που επιλέγει στο Νο.54 και το Νο.59. Η άλλη είναι το Houston, που επιλέγει αρκετά πιο ψηλά. Νομίζω στο Νο.32".

την ομάδα που υποστηρίζει στο ΝΒΑ: "Φέτος έγινα Warriors. Το μπάσκετ που έπαιξαν όλη τη χρονιά ήταν ολοκληρωμένο, εντυπωσιακό και με ουσία".

τους καλύτερους στη θέση του: "Ο Μπλέικ Γκρίφιν και ο Κέβιν Λοβ".

τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών: "Νομίζω ότι ο καλύτερος όλων είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Μετά ο Κόμπε Μπράιαντ. Δεν συμφωνώ τόσο με την άποψη αυτών που υποστηρίζουν τον ΛεΜπρόν. Προσωπικά, είμαι πιο πολύ φαν του Κόμπε".

τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του : "Θεωρώ ότι κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να βελτιώνεται κάθε χρονιά. Και να βελτιώνεται σημαντικά. Αυτό έκανα πέρσι κι εγώ, αυτό θα κάνω και τη χρονιά που έρχεται. Συγκεκριμένα θα προσπαθήσω να βελτιώσω κάποια πράγματα όπως τον χειρισμό της μπάλας. Επίσης, θέλω να κάνω περισσότερα ντράιβ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ