ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος σε Διαμαντίδη: "Μην σταματήσεις"

Αγγελόπουλος σε Διαμαντίδη: "Μην σταματήσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί και να συνεχίσει το μπάσκετ, λίγο μετά την αγκαλιά του αδελφό του με τον 3D στο παρκέ

Αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού 4ου τελικού στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγκάλιασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ ο αδελφός του, Παναγιώτης, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

"Του έδωσα συγχαρητήρια και του ζήτησα να το ξανασκεφτεί αν θέλει και να μην σταματήσει το μπάσκετ", τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Τα δύο αδέλφια μίλησαν μαζί στις κάμερες, με τον Γιώργο να αναφέρει: "Είμαστε ευτυχισμένοι. Ο τρόπου που πήραμε το πρωτάθλημα μας γεμίσει υπερηφάνεια. Ήταν ίσως οι καλύτεροι τελικοί όλων των εποχών".

"Αυτό που έγινε σήμερα ήταν τρομερό. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα πως θα πάμε σε πέμπτο ματς και στιγμές που πίστευα πως τα πάρουμε την τρίτη νίκη. Τρομερές εναλλαγές, αλλά στα 50 λεπτά κερδίζει ο καλύτερος".

"Μας άξιζε να μπει αυτό το σουτ. Δικαιοσύνη μια ολόκληρης ζωής, μπασκετική δικαιοσύνη. Εκείνη την ώρα κάναμε απλά την προσευχή μας να μπει".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε πως ο Σπανούλης βέβαια δεν έβαλε μόνο αυτό το σουτ, άλλα έξι... μεγάλα σουτ απόψε και πρόσθεσε: "Αυτό που νιώσαμε όταν μπήκε το τελευταίο σουτ ήταν τρομερό, κάτι ψιθύρισα τότε στο αυτί του Γιώργου, τα άλλα είναι ιστορία".

Δεν αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί του αδελφού του, ανέφερε όμως πως για την ατμόσφαιρα πως όλα ήταν καλά, με εξαίρεση ότι ψιχάλιζε, για να προσθέσει ο Γιώργος: "Δεν ψιχάλιζε μόνο, έβρεχε και Μαλαματίνες, αλλά κατά τα άλλα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα".

"Ήταν η καλύτερη σειρά. Κάναμε βήματα μπροστά και είμαστε υπερήφανοι. Κάτι άλλαξε φέτος", ανέφερε ο Παναγιώτης και Γιώργος πρόσθεσε: "Δεν έχουμε παράπονο από την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μάλιστα χειροκρότησε τον Χάντερ στον τραυματισμό του, ενώ δεν υπήρχαν υβριστικά συνθήματα".

Όταν ρωτήθηκαν για τον Σπανούλη και το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ανέφεραν πως θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα για όλη την ομάδα, καθώς δεν είναι μόνο ο Σπανούλης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ