ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Μην ασχολείται ο κόσμος με άτομα που δεν αξίζει"

Αγγελόπουλος: "Μην ασχολείται ο κόσμος με άτομα που δεν αξίζει"

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε λίγο πριν από το τζάμπολ του τελικού με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι οι Πειραιώτες είχαν μεγαλύτερο άγχος πριν από τον... ημιτελικό στη Μαδρίτη.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV λίγο πριν από το τζάμπολ του Game 1 με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να ασχολούνται μόνο με την ομάδα.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: "Άγχος υπάρχει μόνο στο φυσιολογικό πλαίσιο. Μεγαλύτερο άγχος είχαμε πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός στη Μαδρίτη. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, πάντα το πρώτο παιχνίδι στη σειρά είναι σημαντικό. Θέλουμε πάθος, καλή άμυνα και το 1-0".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν χθες (6/6) οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή : "Είπαμε και χθες (06/06) είναι μια καλή προσπάθεια του υφυπουργού. Δεν έχει ξαναγίνει τα προηγούμενα χρόνια αυτό. Μιλήσαμε για δύο ώρες για τα πάντα. Αυτά που συμφωνήσαμε είναι ότι πρέπει να γίνουν οι τελικοί σε κόσμιο πλαίσιο και να κερδίσει ο καλύτερος".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο κόσμος πρέπει να ασχολείται μόνο με την ομάδα και να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζει να ασχολείται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ