ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίθεση Αγγελόπουλων στον Δ. Γιαννακόπουλο

Επίθεση Αγγελόπουλων στον Δ. Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου του τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μίλησαν με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

" Νομίζω πως το ευτυχές γεγονός είναι πως δεν χτύπησε σοβαρά ο Χάινς. Και τίποτα άλλο. Αυτό δεν είναι μπάσκετ δεν είναι αθλητισμός, καθώς όσα έγιναν σήμερα δείχνουν πως έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια του αθλητισμού. Καλό είναι να πούμε κάποια πράγματα πως φτάσαμε στο σήμερα", ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

Δείτε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από το "αιώνιο" ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας στην 21η SUPER BALL...

" Τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός κέρδισε πεντακάθαρα τον Παναθηναϊκό, καθώς η διαιτησία ήταν καλή και η ατμόσφαιρα άψογη. Το αναγνώρισαν οι πάντες ακόμα και ο Παναθηναϊκός. Κάναμε κάποιες κινήσεις πριν από τον τελικό και συγκεκριμένα, το να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ανοίξει… μύτη και να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Κάποιοι μάλλον δεν συμφωνούν με αυτό. Όταν πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ, κατεβαίνοντας ενημερωθήκαμε ότι έγινε επίθεση στα αποδυτήρια των διαιτητών από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, συνοδεία ατόμων της ασφαλείας του. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ποτέ. Χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις στους τρεις διαιτητές. Ένα κανάλι το έπαιξε αυτό, κάποια άλλα όχι… Ο πρώτος διαιτητής την ίδια μέρα έκανε συμπληρωματική κατάθεση και έγραψε αυτό που ειπώθηκαν. Τα περί "εφευρέτης της αλητείας" όπως είπε ο ίδιος (σ.σ Δημήτρης Γιαννακόπουλος). Νομίζω και οι άλλοι δύο διαιτητές μετά, το ίδιο έκαναν. Ξεκίνησαν μετά οι επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών…

Εγκληματικές ενέργειες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν κοιμήθηκαν στα σπίτια τους μερικοί διαιτητές, μετά από αυτό. Βγήκε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Σε αντίθεση με ό,τι έγινε στο ΣΕΦ. Την ίδια στιγμή, ο κ. Γιαννακόπουλος απειλούσε τους διαιτητές. Γίνανε οι επιθέσεις με πέτρες κλπ… Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν ξέρουμε τι έκανε, θα το μάθουμε αύριο. Το επεισόδιο με τις επιθέσεις άλλαξε τη διαδικασία επιλογής των διαιτητών. Αντί να είναι οκτώ αποφάσισαν να μπουν τέσσερις.

Επειδή πέταξαν πέτρες στο σπίτι ενός διαιτητή! Δημιουργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας και μετά είχαμε τη σημερινή διαιτησία. Σήμερα δεν είχαν καμία σχέση οι βολές που εκτέλεσαν οι Σπανούλης και Λο μαζί, με αυτές του Διαμαντίδη. Να κρίνετε εσείς πώς πήγε η διαιτησία (σ.σ.: δημοσιογράφοι). Σήμερα ξέφυγε η διαιτησία. Φωτοβολίδα στον Χάινς στην αρχή, αλλά το σημαντικό είναι ό,τι είναι καλά. Όσον αφορά τη διανομή των εισιτηρίων και πως γίνεται κάθε χρόνο. Στους τελικούς των Κυπέλλων υπάρχει η λίστα και είναι στη διάθεσή σας. Σήμερα το θέμα ξεκίνησε από τα επίσημα και τις διαπιστεύσεις. Είχαμε 50, οι οποίες διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στις οικογένειες των παικτών. Το τι έγινε το είδατε. Από την άλλη, ήρθαν οργανωμένοι στα επίσημα.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και μάλιστα παρέμειναν εκεί και μετά την εκκένωση. Από ‘κει και πέρα, μετά την εκκένωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να έχει τη δράση που είδατε όλοι. Απειλούσε τους διαιτητές. Αυτά είναι εμπειρίες των αθλητών δεν τα λέμε εμείς… Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμοςυ: Το πρώτο είναι να γίνουμε αλήτες. Να χτυπάμε διαιτητές και δημοσιογράφους. Να κατεβαίνουμε στο παρκέ και να τους πιάσουμε από το λαιμό. Δηλαδή να διαλέξουμε το δρόμο της αλητείας. Να μπούμε στα αποδυτήρια, να απειλούμε να τους κάνουμε, να τους δείχνουμε.

Ο άλλος δρόμος είναι να μην αλλάξουμε τίποτα απ’ ό,τι κάνουμε. Να μείνουμε όπως είμαστε. Να μην αλλάξουμε τίποτα. Επιλέγουμε το δεύτερο. Αυτά είπαμε και στους παίκτες. Δεν αλλάζουμε και δεν θα αλλάξουμε. Είναι καθαρά θέμα της πολιτείας και των θεσμών για να αντιμετωπίσουν αυτά τα φαινόμενα. Ξέρουμε τι έγινε στην Πόλη στο Final 4. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας. Τα είπαν οι προπονητές, άλλωστε για το τεχνικό μέρος. Κρίμα που ο ελληνικός αθλητισμός είναι σ’ αυτό το επίπεδο και να μην υπάρχει αντίδραση από τον καθέναν".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του είπε " Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά η αλήθεια είναι ότι σήμερα νίκησε η αλητεία. Και λέω ότι τα ίδια θα λέγαμε και αν είχαμε κερδίσει το Κύπελλο εμείς. Όταν δίνουν διαπιστεύσεις στην θύρα 13 και μένει μάλιστα μέσα και μετά την εκκένωση, τι να πεις. Και έρχονται και μας λένε για το άθλημα. Μην παίζουν και με την νοημοσύνη μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ