ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι κατά Γιαννακόπουλου λόγω Μάντζαρη

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι δημοσιεύσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram για τον Βαγγέλη Μάντζαρη έφεραν νέα καταγγελία από την πλευρά του Ολυμπιακού, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ζητούν την τιμωρία του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά η "κόντρα" του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Εκτός παρκέ βέβαια, αυτή τη φορά με αφορμή όσα έγιναν στην υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απόφαση του 27χρονου πλεϊμέικερ να συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" έφερε το πρώτο ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram , λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το νέο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" χρησιμοποίησε για μία ακόμη φορά τα social media, κάτι το οποίο επανέλαβε μερικές ημέρες αργότερα , αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του παίκτη στον Sport24 Radio 103.3 όπου υποστήριξε πως " θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με τον Ολυμπιακό ".

Όλες αυτές οι ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφεραν την αντίδραση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι έκαναν νέα καταγγελία σε βάρος του. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ζητούν την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ