ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι για Τόμιτς: "Άνθρωπος - έμβλημα για τον Ολυμπιακό"

Αγγελόπουλοι για Τόμιτς: "Άνθρωπος - έμβλημα για τον Ολυμπιακό"

Η νέα σεζόν θα βρει τον Μίλαν Τόμιτς να κάθεται στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και οι Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσαν την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησαν τον Μίλαν Τόμιτς για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό και του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα.

Τα αφεντικά της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας (16/7) συναντήθηκαν με τον 45χρονο προπονητή, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του Ολυμπιακού βάζοντας με αυτόν τον τρόπο... άνω τελεία στην συνεργασία τους.

"Σ´ ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μίλαν Τόμιτς, μπήκε άνω τελεία. Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με έναν άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο.

Λένε πως όποιος θέλει να θυμάται τις αναμνήσεις του, θα πρέπει πρώτα να τις ζήσει και με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα. Κατακτήσαμε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!", αναφέρει η δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ