ΜΑΡΟΥΣΙ

Κεραμιδάς: "Ανταγωνιστικοί στη Β' Εθνική"

Κεραμιδάς: "Ανταγωνιστικοί στη Β' Εθνική"

Το Μαρούσι εξασφάλισε την άνοδό του στη Β' Εθνική υπό την καθοδήγηση του Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Το Μαρούσι ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κόντρα στην Αγία Παρασκευή (24/4, 17:00) ωστόσο οι οι άνθρωποι που ''τρέχουν'' νυχθημερόν για την ομάδα των βορείων προαστίων κάνουν ήδη τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας που βρίσκει τον σύλλογο στη Β' Εθνική.

Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ρεκόρ 20-5 στον 2ο Όμιλο Νότου και μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πρωτέα Βούλας (σ.σ. έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία) ενώ ο Κώστας Κεραμιδάς αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος οδήγησε το Μαρούσι στην άνοδο στη Β' Εθνική, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στόχος μου για τη νέα περίοδο στη Β' Εθνική είναι να κρατήσω τον κορμό της ομάδας και να ενισχυθούμε σε θέσεις που χρειαζόμαστε. Φέτος χτίσαμε πάνω στο ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία και το πετύχαμε. Θεωρώ ότι με κάποιες προσθήκες η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Μετά από συζητήσεις με τη Διοίκηση μετά το Πάσχα θα προχωρήσουμε. Πρώτες σκέψεις για ενίσχυση της ομάδας υπάρχουν"

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ