ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Υπέγραψε ο Τζαμάρ

Υπέγραψε ο Τζαμάρ

Ο Κολοσσός συνεχίζει με δυναμικό τρόπο την ενίσχυση του ρόστερ του για τη νέα χρονιά. Νέο μεταγραφικό απόκτημα των "θαλασσοί" ο NCAAερ, Καρίμ Τζαμάρ.

Οι φήμες που ήθελαν το Καρίμ Τζαμάρ ένα βήμα πριν τον Κολοσσό της Ρόδου επιβεβαιώθηκαν . Ο Αμερικανός αθλητής, που προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα, υπέγραψε με τους "θαλασσοί" και θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κουταλιανού τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Καρίμ Τζαμάρ. Ο 21χρονος Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ είναι απόφοιτος του κολεγίου Montana, στο οποίο φοίτησε από το 2010 έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κάθε χρόνο είχε εντυπωσιακή βελτίωση και οι αριθμοί του αυξάνονταν συνεχώς. Την πρώτη του χρονιά είχε 8.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά παιχνίδι. Τη δεύτερη σεζόν είχε 13.6 πόντους μέσο όρο, 5.6 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ. Την επόμενη αύξησε κι άλλο τους αριθμούς του έχοντας 14.2 πόντους και 5.9 ριμπάουντ ενώ την τελευταία σεζόν ήταν εντυπωσιακός πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις έχοντας 18.8 πόντους κατά μέσο όρο, 5.6 ριμπάουντ ενώ μοίραζε και 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Who is who

Όνομα: Kareem

Επίθετο: Jamar

Ύψος: 1.96

Θέση: Γκαρντ/Φόργουορντ

Προηγούμενες ομάδες: Montana

Ημερομηνία Γέννησης: 16/10/1992"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ