ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Βελτιώνεται το "στολίδι" που περιμένει τον Κολοσσό Ρόδου

Βελτιώνεται το "στολίδι" που περιμένει τον Κολοσσό Ρόδου

Έργο κόστους 79.912 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου, ώστε το κλειστό της Καλλιθέας να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αυξάνοντας τη χωρητικότητά του (PHOTO).

Δεκαετίες στο Βενετόκλειο, ο Κολοσσός φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει σπίτι, ίσως και από την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα της Ρόδου "κοιτάζει" το κλειστό της Καλλιθέας που βρίσκεται περίπου 15 λεπτά έξω από την πόλη του νησιού, την ώρα που ο Δήμος συνεχίζει τις προσπάθειές του για να βελτιώσει το συγκεκριμένο γήπεδο-στολίδι.

Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, τη σύμβαση ενός έργου που θα αυξήσει την χωρητικότητα του κλειστού, ώστε αυτό να διεκδικήσει στη συνέχεια σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. Σύμφωνα με αυτή τη σύμβαση που θα έχει προϋπολογισμό 72.912 ευρώ, η χωρητικότητα των καθήμενων θα ανέβει από τους 820 στους 1242, καθώς θα τοποθετηθούν 422 καθίσματα σε πέντε ξεχωριστές εξέδρες.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τον Δήμο Ρόδου και θα παραδοθεί σε διάστημα τριών μηνών από τη μέρα της υπογραφής της σύμβασης, αν κι ο ανάδοχος διαβεβαιώνει πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 60 ημερολογιακών ημερών. Για την ιστορία, η ανέγερση του Παλέ ντε Σπορ κόστισε 8.000.000 ευρώ και για την ολοκλήρωση του έργου χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια.

Βελτιώνεται το "στολίδι" που περιμένει τον Κολοσσό Ρόδου


Πηγή: Σελίδα του Δήμου Ρόδου στο Facebook

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ