ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Βασιλόπουλος: "Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε"

Βασιλόπουλος: "Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε"

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Κολοσσού και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ροδίτες, δηλώνοντας ανυπόμονος να ξεκινήσει η νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνέβαλε φέτος στην παραμονή του Κόροιβου στην Basket League ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στον Κολοσσό υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη, εξηγώντας τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση των "θαλασσί".

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο kolossosbc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Κολοσσό. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και ύστερα από την κουβέντα που είχα με τον κόουτς Λυκογιάννη δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ μία τέτοια πρόταση.

Ο Κολοσσός είναι από τις καλύτερες ομάδες τις περιφέρειας τα τελευταία χρόνια, που δουλεύει σωστά, εκπέμπει υγεία και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες παρουσίες της στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, αλλά και στα playoffs. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η νέα πρόκληση στην καριέρα μου και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Τα λέμε στο Βενετόκλειο".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ