ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τσάμης: "Δυνατός ο ΠΑΟΚ, όπλο ο Μαρκόπουλος"

Τσάμης: "Δυνατός ο ΠΑΟΚ, όπλο ο Μαρκόπουλος"

Ο Άγγελος Τσάμης μιλάει στο Sport24.gr για τον ΠΑΟΚ, στέκεται στο πλεονέκτημα έδρας που αναμένεται να έχει ο "Δικέφαλος" στα playoffs όσον αφορά την τρίτη θέση και... στάζει μέλι για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Προκάλεσε πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ τόσο στο ματς της Ρόδου (πέτυχε 18 πόντους), όσο και σε αυτό στο "Παλατάκι" (πέτυχε 14 πόντους). Ο λόγος για τον Αγγελο Τσάμη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που παίζει στον Κολοσσό αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη με πολλές δυνατότητες (μάλιστα είναι πρώτος σε όλες τις κατηγορίες στατιστικής στην ιστορία του Κολοσσού, εκτός των κοψιμάτων).

Και στον "Δικέφαλο" ανέκαθεν είχαν καλή άποψη γι' αυτόν. Το οικονομικό αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει ένας πιθανός "γάμος" μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Τσάμη καθώς ο τελευταίος θεωρούνταν ακριβός, φέτος μένει ελεύθερος από τον Κολοσσό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί μαζί του.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον αρχηγό του Κολοσσού προκειμένου να σχολιάσει τον φετινό ΠΑΟΚ τον οποίο αντιμετώπισε την Δευτέρα (27/5) σε παιχνίδι που έγινε στο "Παλατάκι" ( ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 77-72 ) και εκείνος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους "ασπρόμαυρους" αλλά και για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

"Έχω την καλύτερη εικόνα για τον ΠΑΟΚ"

Αρχικά του ζητήσαμε να μας πει τι εικόνα έχει μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ: "Έχω την καλύτερη εικόνα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε δυνατά με εμάς και ήταν διαβασμένος. Εμείς από την άλλη προσπαθήσαμε, αλλά πληρώσαμε κατά πολύ το πρώτο ημίχρονο και τελικά χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το προβάδισμα για την τρίτη θέση και θα πρέπει να γίνουν φανταστικά πράγματα για να την χάσει (σ.σ. εννοεί για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος). Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς και πιστεύω πως θα δούμε δυνατά playoffs".

"Ο Μαργαρίτης, ο Κάρτερ και η άμυνα"

Όσο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και την παρουσία του "Δικεφάλου" στο αμυντικό κομμάτι (ο ΠΑΟΚ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος δέχεται μόλις 59 πόντους μέσο όρο); Ο Τσάμης είπε: "Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζει ο Μαργαρίτης που μπορεί να προσφέρει παντού. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Κάρτερ που είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας. Επίσης υπάρχει ο Λάνγκφορντ, ο Βον και ο Τσόχλας που κάνει φοβερή χρονιά. Γενικά όλη η ομάδα είναι καλή... Πάντα ο κόουτς δίνει έμφαση στην άμυνα και με αυτά τα «όπλα» που έχει, θα συνεχίζει να πορεύεται".

"Θα παίξει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας"

Ρωτήσαμε τον Τσάμη αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα playoffs. Και εκείνος στάθηκε στο ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο το πλεονέκτημα έδρας που αναμένεται να έχει ο "Δικέφαλος". "Δεν το ξέρω, είναι πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει δυναμώσει πολύ, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα όπως και ο Αρης και θα παίξει ρόλο σε πόσο καλή κατάσταση θα εμφανιστούν οι ομάδες εκείνη την περίοδο. Για το τι θα γίνει στα playoffs, δεν μπορώ να πω κάτι. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και αυτό σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του".

"Νιώθω μικρός για να μιλήσω για τον Μαρκόπουλο"

Τι άποψη έχει για τον Σούλη Μαρκόπουλο; "Νιώθω μικρός για να εκφράσω την άποψή μου για τον κόουτς. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του αλλά μιλάνε τα αποτελέσματα από μόνα τους. Είναι σοβαρός και ξέρει από μπάσκετ. Εχει αρχές και είναι από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας", είπε ο Τσάμης ο οποίος απάντησε θετικά σχετικά με το αν θεωρεί πως ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ με την όλη διαδρομή που έχει κατά την διάρκεια της καριέρας του ως προπονητής, αποτελεί ένα σημαντικό "όπλο" για τον "Δικέφαλο". "Και βέβαια είναι «όπλο» ο Μαρκόπουλος, όπως είναι «όπλο» η ομάδα να κρατάει κάθε χρόνο 1-2 παίκτες και να έχει έναν γερό κορμό. Όσο περισσότερα χρόνια παίζουν οι παίκτες μεταξύ τους, τόσο καλύτερα θα παίξει η ομάδα στο μέλλον".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ