ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Θέλουν Πουλιανίτη στη Ρόδο

Θέλουν Πουλιανίτη στη Ρόδο
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα σε νέους ταλαντούχους παίκτες και σε αυτό το πλαίσιο έχει στο στόχαστρο τον Στέλιο Πουλιανίτη

Ο Άρης Λυκογιάννης φτιάχνει στο μυαλό του τον Κολοσσό της νέας χρονιάς και μέσα στα πλάνα του είναι η επένδυση σε νέους ταλαντούχους αθλητές. Η περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος έπειτα από μία άκρως θετική χρονιά με τους ""θαλασσί" πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, έχει γίνει οδηγός για τους Ροδίτες που θέλουν να συνεχίσουν επενδύοντας σε φερέλπιδες αθλητές.

Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο στον Κολοσσό θέλουν να κάνουν κάτοικο Ρόδου τον 20χρονο γκαρντ Στέλιο Πουλιανίτη, ο οποίος δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός από τον Άρη όπου ανήκει. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό το απέδειξαν στο παρελθόν όταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δόθηκε με την μορφή δανεισμού στους νησιώτες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Πουλιανίτη. Ο Πουλιανίτης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές και τη φετινή σεζόν μέτρησε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ