ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τέλος ο Κουταλιανός

Τέλος ο Κουταλιανός

Μετά από περίπου έξι μήνες παρουσίας στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν. Οι "θαλασσί" ανακοίνωσαν το "διαζύγιο". Ο Άρης Λυκογιάννης φαβορί για την αντικατάστασή του.

Η ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας ήταν αυτή που έβαλε τέλος στη συνεργασία του Μιχάλη Κουταλιανού με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο νεαρός τεχνικός, που διαδέχθηκε τον Δημήτρη Πρίφτη όταν αυτός πήγε στον Παναθηναϊκό την περασμένη Άνοιξη, είδε την πόρτα της εξόδου από τους "θαλασσί", μετά το παιχνίδι με τους Πατρινούς.

Ήταν κοινό μυστικό στη Ρόδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες πως η θέση του Μιχάλη Κουταλιανού ήταν κάτι παραπάνω από επισφαλής. Η νίκη επί του Πανελευσινιακού ηρέμησε -προς στιγμήν- τα πράγματα στο Βενετόκλειο, αλλά η ήττα με κάτω τα χέρια από τον Απόλλωνα Πάτρας τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Με μία λιτή ανακοίνωση, οι Ροδίτες ενημέρωσαν για το "διαζύγιο" με τον Έλληνα τεχνικό:

Μιχάλη, "εις το επανιδείν"!

Με αυτά τα λόγια, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό και διαβεβαιώνει τη στήριξή της και την ανοιχτή επικοινωνία που θα συνεχίσει να διατηρεί με τον έμπειρο τεχνικό.

Σύσσωμη η "θαλασσί" οικογένεια ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουταλιανό για την εξαιρετική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2003 και για την προσφορά του στην ομάδα σε κρίσιμους καιρούς, όποτε οι ανάγκες το ζήτησαν. Ένας νέος άνθρωπος, έμπειρος, ταγμένος στην οικογένεια του Κολοσσού, στα δύσκολα και τα εύκολα παρών, ο Μιχάλης, έχει μπροστά του λαμπρή καριέρα και τη συμπαράσταση όλων μας. Το ΔΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα του Κολοσού είναι ανοιχτή, "εις το επανιδείν, λοιπόν!".

Στο προσκήνιο ο Λυκογιάννης

Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστό το "αντίο" στον Μιχάλη Κουταλιανό, και ήδη έχει διαρρεύσει ο επικρατέστερος διάδοχός του. Ο λόγος για τον Άρη Λυκογιάννη που αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους ανθρώπους του Κολοσσού Ρόδου, όσον αφορά την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας. Όπως και να έχει πάντως, οι "θαλασσί" καλούνται εντός των επόμενων ημερών (ή ακόμα και ωρών) να βρουν τον νέο τους προπονητή αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ