ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τα φιλικά του Κολοσσού

Τα φιλικά του Κολοσσού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κολοσσός Ρόδου ενημέρωσε για το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας καθώς και για την άφιξη των νεοαποκτηθέντων Ντέβιον Μπέρι και Γιοβόντε Ρέντικ.

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν ενώ απόψε αναμένονται στο "νησί των Ιπποτών" οι νεοαποκτηθέντες Ντέβιον Μπέρι και Γιοβόντε Ρέντικ.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού

"Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει, καθώς διανύουμε την 3η μέρα της προετοιμασίας. Ωστόσο, το παζλ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς σήμερα το βράδυ, αναμένονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπέρι και Ρέντικ. Τέλος, ο Ρόοπε Αχόνεν αναμένεται στη Ρόδο στις 5 Σεπτεμβρίου καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 15 Σεπτεμβρίου, στο Βενετόκλειο, όπου θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο Cretan Kings. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τα 26α Μαυροσκούφεια, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο στη φετινή Basket League Προμηθέα Πάτρας (17/9), αλλά και την τουρκική Γκαζιαντέπ (18/9). Τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας θα δοθούν στην πόλη του Ρεθύμνου, καθώς ο Kolossos H Hotels θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Π. Οικονομάκης»".

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

15/9 με Ρέθυμνο Cretan Kings στο Βενετόκλειο

17/9 «Nick Galis Hall» με Προμηθέα Πάτρας

18/9 «PAOK Sports Arena» με Γκαζιαντέπ

24-25/9 συμμετοχή στο τουρνουά «Π. Οικονομάκης» στο Ρεθύμνο

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ