ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Μανωλόπουλος

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την παραμονή του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο ρόστερ για έναν ακόμη χρόνο, με τον παίκτη να δηλώνει ενθουσιασμένος από την τροπή που πήραν οι συζητήσεις που είχε με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Τη φανέλα του Κολοσσού για έναν ακόμη χρόνο θα φορά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όπως ανακοίνωσαν οι Ροδίτες. Ο έμπειρος φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για έναν ακόμη χρόνο.

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο για ακόμα έναν χρόνο. Ο Σωτήρης, σε 22 παιχνίδια με την ομάδα μας, είχε 6 πόντους και 1,5 ριμπάουντ μέσο όρο", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση των "θαλασσί".

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε πως " είμαι παρά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έμεινα στην ομάδα. Από τη στιγμή που ανανέωσε ο κόουτς Λυκογιάννης, αλλά και την εγγύηση που παρέχουν οι κύριοι Χατζηλαζάρου και Κουγιός, το να μείνω στον Κολοσσό ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα", για να προσθέσει: " Συμπληρώνω τέσσερα χρόνια στην ομάδα και αυτό καθιστά ένα σημαντικό κομμάτι στην μπασκετική μου καριέρα. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία και στη συνέχεια ελπίζω να έχουμε ένα ίδιο ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε να παίξουμε το ίδιο ποιοτικό μπάσκετ και να απολαύσουμε το παιχνίδι όπως πέρυσι".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ