ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Στον Κολοσσό ο Λίντεν

Στον Κολοσσό ο Λίντεν

Την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση πραγματοποίησε ο Κολοσσός που συμφώνησε με τον 27χρονο Σουηδό φόργουορντ, Τομ Λίντεν. Ενημέρωση και για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Κολοσσός μετά την άρση του απαγορευτικού από τη FIBA έχει αρχίσει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι κι έτσι μετά τους Τζέιμς, Χάγκινς και Μπούλιαν ήρθε σε συμφωνία και με τον Τομ Λίντεν. Ο νέος παίκτης των Ροδίων προέρχεται από το σουηδικό πρωτάθλημα όπου με την φανέλα της Σούντσβαλ είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους, 4,9 ριμπάουν και 1,7 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "θαλασσί" αναφέρει:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Tom Liden. Ο 27χρονος Σουηδός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Λίντεν αγωνίστηκε πέρσι σε 40 παιχνίδια στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Σούντσβαλ Ντράγκονς. Και είχε 14.1 πόντους (72.7%βολ, 53.3%διπ, 40.8%τριπ), 4.9 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά ματς.

Who is who

Όνομα: Tom

Επίθετο: Liden

Ύψος: 2.02

Θέση: Φόργουορντ

Προηγούμενες ομάδες: Ορόνγκο, Σοντερτάγιε, Τάγιε

Ημερομηνία Γέννησης: 11/07/1987".

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου του Κολοσσού

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της και για το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί όπου οι Ροδίτες " την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, την Τετάρτη 24/9/2014, ενώ σε περίπτωση που περάσει στη 2η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον νικητή μεταξύ των ομάδων Ρέθυμνο Aegean - Πανελευσινιακός, στις 27/9/2014".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ