ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Σφήνα" του Κολοσσού για Σαλούστρο

"Σφήνα" του Κολοσσού για Σαλούστρο
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με τον Κολοσσό να είναι έτοιμος να κάνει κίνηση ματ με τον 25χρονο φόργουορντ. Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι δύο πλευρές.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλούστρος παραμένει ελεύθερος στην αγορά με αρκετές ομάδες να τον "πολιορκούν". Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας από την ημέρα που ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε την αποδέσμευση του 25χρονου φόργουορντ, ο οποίος έκτοτε αναζητά με προσοχή τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετές ομάδες του "χτύπησαν" την πόρτα, όμως ο ίδιος ήθελε να είναι προσεκτικός στο επόμενο βήμα του.

Τις τελευταίες ημέρες, η ΕΘΑ του Γιώργου Σκαραφίγκα βρέθηκε στο προσκήνιο αλλά μοιάζει πολύ πιθανό να μην μετακομίσει στην Κύπρο. Ο λόγος; Η πρόταση που του κατέθεσε ο Κολοσσός! Οι "θαλασσί" χρειάζονται ενίσχυση στην περιφέρεια, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 25χρονου παίκτη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Μία τέτοια κίνηση αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στους Ροδίτες προς το καλύτερο, καθώς θα ενισχυθούν σημαντικά με έναν γηγενή παίκτη από το "πάνω ράφι" ενόψει της συνέχειας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα τις προσεχείς ημέρες (ακόμη και ώρες), είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Κολοσσό.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ