ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σαλούστρος: "Να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου!"

Σαλούστρος: "Να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σαλούστρος με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κολοσσό, μίλησε για τον τρόπο που "ήρθε" το "διαζύγιό" του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16.

Ως γνωστόν η συνεργασία του Κολοσσού με τον Χρήστο Σαλούστρο ανανεώθηκε , με τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή να μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον ΠΑΟΚ και να αναφέρεται στα όσα πέρασε στον "Δικέφαλο".

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν την έναρξη της περιόδου 2015-16 ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται στους "ασπρόμαυρους" και ο "Σαλού" είπε γι' αυτό:

"Σε κανέναν δεν εύχομαι, ούτε σε εχθρό μου, αυτό που πέρασα. Ητανε πολύ δύσκολες εκείνες οι μέρες. Οπως προανέφερα, είχα πρόβλημα στην αρχή στο να με εμπιστευτούν άλλες ομάδες. Έχω δείξει το ποιος είμαι, τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο, το χαρακτήρα μου. Αν στα δέκα άτομα δεν είμαι αρεστός στο ένα, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πολλοί άνθρωποι από Θεσσαλονίκη στεναχωρήθηκαν με ό,τι έγινε. Ακόμη και τώρα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Κολοσσό, δέχτηκα τηλεφωνήματα από την πόλη και φίλους του ΠΑΟΚ, για να μου ευχηθούν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Ο ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα, είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος, δεν μπορώ εγώ σαν Σαλούστρος, αλλά και ο οποιοσδήποτε Σαλούστρος, οποιοσδήποτε παίκτης, να μπει πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ηταν μια κίνηση τότε, που θεωρήθηκε πως έγινε για το καλό της ομάδας, την πήραν κάποιοι άνθρωποι και ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Ημουν δύσκολα ψυχολογικά, κυρίως, όμως, για να βρω ουσιαστικά την ταυτότητά μου ως άνθρωπος. Ένα τέτοιο γεγονός σε «χτυπάει» στο ανθρωπινό κομμάτι, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που σε καταρρακώνει. Ένα μήνα μετά από όσα έγιναν, συνέχισα, δούλεψα και έκανα καλή χρονιά στον Κολοσσό, με τον οποίο, πλέον, θέλω ακόμη καλύτερα πράγματα. Εχω κατανοήσει πως στον επαγγελματισμό δε χωράνε συναισθήματα, ούτε αποτυχίες".

Συνεχίζοντας για την εξέλιξη των πραγμάτων με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ. Εμένα έφερε η ομάδα από την Αθήνα και με τίμησε με τριετούς διάρκειας συμβόλαιο και θα είμαι υπερήφανος για μια ζωή γι’ αυτό. Με την απόδοσή μου ανάγκασα τον ΠΑΟΚ να με αποκτήσει, με την απόδοσή μου, όμως, έδωσα και αφορμές για να πάρουν άνθρωποι της ομάδας την απόφαση για αποχώρησή μου. Δε θέλω να αναφερθώ σε άλλα θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, δεν έχει νόημα. Δούλεψα σκληρά το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν πήγα καθόλου στο σπίτι μου, για να βελτιωθώ αγωνιστικά. Δε μου δόθηκε, ωστόσο, η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Μου δόθηκε στον Κολοσσό και θεωρώ ότι είμαι απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή που έκανα να ενταχθώ στην ομάδα της Ρόδου. Ολη μου η ζωή είναι το μπάσκετ, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίζω όσο αντέχουν τα χέρια και τα πόδια μου".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ