ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Προς Ρόδο ο Χριστοδούλου

Προς Ρόδο ο Χριστοδούλου
INTIME SPORTS

Πολλοί τον διεκδικούν, όμως ο Κολοσσός φαίνεται πως κερδίζει την κούρσα για τον δανεισμό του Αντρέα Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό

Η Α2 κινήθηκε πολύ δυνατά το φετινό καλοκαίρι κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες της Α1 να επιλέξουν το δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Οι ομάδες της Α1 κινήθηκαν πιο αργά κι έτσι πλέον είναι ορατή η λειψανδρία που υπάρχει, καθώς δεν είναι λίγα τα σωματεία που δεν μπορούν να βρουν Έλληνες παίκτες με εμπειρία από Α1 για να στελεχώσουν το ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως θα δώσει δανεικό τον Αντρέα Χριστοδούλου, καθώς δύσκολα θα βρει χώρο στο ροτέισον του Γιάννη Σφαιρόπουλου κι έτσι όπως είναι φυσικό πολλές ομάδες έσπευσαν να διεκδικήσουν τον 20χρονο γκαρντ. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θέλει ο Κύπριος παίκτης να πάει σε μία ομάδα που θα δουλευτεί σωστά και θα πάρει παραστάσεις αγωνιζόμενος στην Α1 και γι αυτό σύντομα θα γίνει η επιλογή της ομάδας που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι σε μία κούρσα που συμμετείχαν μεταξύ άλλων Ρέθυμνο, Αρκαδικός και Απόλλωνας ο τελικός νικητής θα είναι ο Κολοσσός, καθώς ο Χριστοδούλου είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τους Ροδίτες. Ο Άρης Λυκογιάννης θέλει τον παίκτη και πιστεύει ότι θα μπορεί να αναλάβει έναν πολύ ενεργό ρόλο στη φετινή ομάδα κι έτσι η συμφωνία των δύο πλευρών δεν απέχει πολύ.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ