ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Οικονομόπουλος: "Η Καβάλα έχει μεγάλο κίνητρο"

Οικονομόπουλος: "Η Καβάλα έχει μεγάλο κίνητρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Κολοσσού με την Καβάλα (19/3, 17:00) επισημαίνοντας πως η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου έχει πολύ μεγάλο κίνητρο αφού παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το "διπλό" επί του Κοροίβου ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία όλων στον Κολοσσό, με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στην πρόκριση στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θα πρέπει βέβαια πρώτα να επικρατήσει εντός έδρας της Καβάλας (19/3, 17:00), η οποία θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή, αφού η ήττα ενδεχομένη να είναι καταδικαστική.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα των Ροδιτών για το παιχνίδι με τους "Αργαοναύτες", τονίζοντας πως " ερχόμαστε από μία πολύ καλή και σημαντική νίκη μέσα στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας την Καβάλα και ξέρουμε πως θα έρθει στη Ρόδο για να κάνει την τελευταία της προσπάθεια ώστε να μείνει στην κατηγορία. Γι’ αυτό τους περιμένουμε να έρθουν να παίξουν πάνω από το 100% τους, καθώς το κίνητρό τους είναι πολύ μεγάλο", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Όμως και για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε νίκες, για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει και των playoffs. Το καλό για εμάς, επίσης, είναι πως παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε στο Βενετόκλειο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία νίκη".

Τα εισιτήρια του αγώνα

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Κολοσσός: " Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά πέντε ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή από τις 12:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών η τιμή είναι 5 ευρώ, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ