ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Λυκογιάννης συνεχίζει στη Ρόδο

Ο Λυκογιάννης συνεχίζει στη Ρόδο
INTIME SPORTS

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή στον Κολοσσό. Με τον Άρη Λυκογιάννη υπάρχει συμφωνία κι έτσι σύντομα θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Η αισιοδοξία που υπήρχε στο στρατόπεδο του Κολοσσού δεν αποδείχθηκε αβάσιμη. Οι Ροδίτες εξαρχής είχαν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη στα ηνία της ομάδας κι αυτό φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, καθώς με τον Έλληνα τεχνικό υπάρχει συμφωνία για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Ο Λυκογιάννης αναμένεται στη Ρόδο την προσεχή Παρασκευή (26/6) οπότε και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βάλει την υπογραφή του στο καινούριο συμβόλαιο και θα ξεκινήσουν τα πλάνα για τον σχεδιασμό της ομάδας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όλο αυτό το διάστημα κατά το οποίο οι "θαλασσί" περίμεναν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μάθουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν στον Άρη Λυκογιάννη δεν άφησαν τον χρόνο ανεκμετάλλευτο. Καθημερινά οι Ροδίτες είχαν επαφές με χορηγούς προκειμένου να μπορέσουν να διασφαλίσουν το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ