ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Κολοσσός ανανέωσε το συμβόλαιο του Άχονεν

Ο Κολοσσός γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φιλανδό γκαρντ, Ρούπ Άχονεν. "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Ρόδο και την επόμενη σεζόν", τόνισε.

Για δεύτερη σερί σεζόν θα παραμείνει στο ρόστερ του Κολοσσού Ρόδου ο 26χρονος (12/6/1990) Φιλανδός γκαρντ, Ρούπ Άχονεν. Η ομάδα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φινλανδό γκαρντ Roope Ahonen.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια συνολικά με τη φανέλα της ομάδας μας, στην κανονική περίοδο και στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν 2015/16, έχοντας κατά μέσο όρο 7,2 πόντους, 3,1 ασίστ και 1,5 ριμάουντ.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας, ο Ρόοπε Αχόνεν, δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στη Ρόδο και την επόμενη σεζόν, όπου πραγματικά απόλαυσα τα παιχνίδια με τον Κολοσσό τη χρονιά που πέρασε.

Κάναμε μία καλή σεζόν, αλλά ξέρω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας φέτος. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου και πρόκειται για μία λίγκα υψηλού επιπέδου, αλλά και σωστής οργάνωσης. Έχουμε τρομερούς φιλάθλους που βγάζουν πάθος για το άθλημά μας, ενώ γενικά ο κόσμος της Ρόδου είναι καταπληκτικός, καθώς έκαναν εμένα και τη μνηστή μου να είμαστε καλοδεχούμενοι.

Είναι τιμή για μένα να αγωνιστώ ξανά στον Κολοσσό και να είμαι σε θέση να συνεργαστώ για άλλη μία φορά με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ