ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω
INTIME SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο 22χρονος (22/9/1993) σούτινγκ-γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου (ο οποίος ανήκει στον Άρη) θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ πριν λίγες μέρες μας μίλησε στο Sport24.gr.

Την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε σε MVP της δεύτερης αγωνιστικής, έχοντας καταπληκτική απόδοση απέναντι στο Ρέθυμνο, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση μετρώντας 25 πόντους (5/5δ, 4/7τρ, 3/4β), έχοντας συνεισφορά σε ριμπάουντ (9) και ασίστ (3), σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Κολοσσό απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας πέτυχε 20 πόντους (6/12δ, 2/3τρ, 2/2β), συνεισφέροντας και πάλι σε ασίστ (3) και ριμπάουντ (6), οδηγώντας την ομάδα του στην δεύτερη σερί της νίκη (58-74) στο πρωτάθλημα.

Ένας παίκτης που διαθέτει αγωνιστικό θράσος στην επίθεση, έχοντας έφεση στο σκορ. Ένας γκαρντ που παίρνει πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι, με ικανότητα τόσο στο μακρινό σουτ, όσο και στο να διεισδύει μέσα στο καλάθι. Το ύψος του (1.96), του δίνει πλεονέκτημα στην άμυνα, ενώ μπορεί να συνεισφέρει και στο δημιουργικό κομμάτι.

Φέτος βγάζει μία ωριμότητα στο παιχνίδι του, παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, παρουσιάζεται βελτιωμένος και ζητούμενο για εκείνον είναι να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση του μέσα στη χρονιά. Ο προπονητής του, Άρης Λυκογιάννης, τον εμπιστεύεται, έχοντας του δώσει φέτος και αυξημένο χρόνο συμμετοχής και ο ο Έλληνας γκαρντ έχει... αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, καταφέρνοντας να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανήκει στον Άρη, αλλά για δεύτερη σερί σεζόν αγωνίζεται σαν δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου, με το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ίκαρο Χαλκίδας (2011-2013), πριν πάρει μεταγραφή στον Άρη (2013), ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες,

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ