ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ντόλαρντ: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"

Ντόλαρντ: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Τζόσουα Ντόλαρντ μίλησε για τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζόσουα Ντόλαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, τονίζοντας πώς θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον σύλλογο από το "σμαραγδένιο νησί" να πετύχει τους στόχους του.

" Θέλω να βοηθήσω τον Κολοσσό να πετύχει τους στόχους του. Ξέρω ότι η ομάδα πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, είναι από τα πιο δυνατά της Ευρώπης και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σ’ αυτό. Η Ρόδος είναι πολύ ωραίο μέρος, τουλάχιστον με βάση τις πρώτες εικόνες που έχω από το νησί.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ακούμε προσεκτικά τον κόουτς και προετοιμαζόμαστε για την έναρξη της λίγκας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας.

Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι δίπλα μας και όλοι μαζί θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Δουλεύουμε πολύ σε καθημερινή βάση, για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ