ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Πρώτα η παραμονή, μετά τα playoff"

Λυκογιάννης: "Πρώτα η παραμονή, μετά τα playoff"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρης Λυκογιάννης και Γιάννης Γεωργαλής, προπονητής και αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου αντίστοιχα, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα Basket League και τους στόχους της νησιώτικης ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Κολοσσός Ρόδου τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετικά σταθερή και αξιόλογη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, συμμετέχοντας τις περισσότερες φορές στα playoff της Basket League.

Πέρυσι κατετάγη έβδομος και έπαιξε στον πρώτο γύρο των playoff απέναντι στον Παναθηναϊκό, δίχως πάντως να καταφέρει να κάνει νίκη κόντρα στους "πρασίνους". Τη νέα σεζόν η νησιώτικη ομάδα, όπως δηλώνει ο από το 2014 προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης σε συνέντευξή του στον ΕΣΑΚΕ, θέλει να διατηρήσει την ταυτότητα με την οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα. Παράλληλα ο στόχος είναι πρώτα η εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και μετά η είσοδος στα playoff.

Ο αρχηγός της ομάδας πάντως Γιάννης Γεωργαλής, που επίσης μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, περιμένει τη νέα χρονιά η ομάδα να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη

Λυκογιάννης: "Πρώτα η παραμονή, μετά τα playoff"
Άρης Λυκογιάννης

Για τη νέα Basket League: " Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και στους παίκτες τους, ώστε να βγάλουν τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, αναμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες θα παρουσιαστούν με ενισχυμένα ρόστερ, σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχει το σασπένς του αγνώστου, αφού περιμένουμε να δούμε πολλά νέα πρόσωπα σε κάθε ομάδα και έτσι θα υπάρχει η αγωνία για να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοί μας"

Για τους στόχους του Κολοσσού τη νέα σεζόν: " Στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρήσει τον σεβασμό των αντιπάλων της, όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια, παίζοντας δηλαδή με την ίδια σκληράδα και ανταγωνιστικότητα. Όπως και τις προηγούμενες σεζόν, έτσι και φέτος, θέλουμε να παίξουμε καλό και γρήγορο μπάσκετ. Να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ώστε να μπούμε στα αλλαγμένα playoffs"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γεωργαλή

Λυκογιάννης: "Πρώτα η παραμονή, μετά τα playoff"
Γιάννης Γεωργαλής

Για τη νέα σεζόν: " Αρχικά, να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου υγεία σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες".

Για τους στόχους της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα:" Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, περιμένω και ελπίζω να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θέλουμε από την αρχή να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στα νέα playoffs. Τέλος, για το νέο πρωτάθλημα εύχομαι να δούμε ακόμη καλύτερο θέαμα και χωρίς βία".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ