ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Ολοι είδαν τι έγινε"

Λυκογιάννης: "Ολοι είδαν τι έγινε"
EUROKINISSI

Ο Αρης Λυκογιάννης αρχικά άφησε αιχμές για τους διαιτητές της αναμέτρησης του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά στη συνέχεια κατέβασε τους τόνους, ενώ στάθηκε και στη προσπάθεια της ομάδας του τονίζοντας πως άξιζε να πάρει τη νίκη.

Ο Κολοσσός κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, αλλά ηττήθηκε στο νήμα και ο Αρης Λυκογιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας (Σώμος, Αναστασόπουλος, Πιτσίλκας).

"Kάναμε καταπληκτικό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δικαιούμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως με βάση την εικόνα του ματς και του δευτέρου ημιχρόνου. Αντέξαμε στην σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, όλος ο κόσμος είδε την προσπάθειά μας και τι ακριβώς συνέβη. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρης Λυκογιάννης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Επίσης, ο προπονητής του Κολοσσού παρατήρησε πως "στόχος μας είναι τα playoffs και να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ώστε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, το θέμα είναι να σε αφήνουν να είσαι ανταγωνιστικός και να μη φοβούνται. Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για το 2018".

O Αρης Λυκογιάννης πάντως στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δεν θέλησε να πάρει θέση για τις αποφάσεις των διαιτητών: "Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την διαιτησία. Ας αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν την δουλειά τους. Υπάρχουν πράγματα που ξεπερνούν την δικαιοδοσία μου. Εμένα η δουλειά μου φτάνει ως την οδηγία στον παίκτη. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ