ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Κρατάμε το τέταρτο δεκάλεπτο"

Λυκογιάννης: "Κρατάμε το τέταρτο δεκάλεπτο"
EUROKINISSI

Ο Άρης Λυκογιάννης σημείωσε τον φόβο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Κολοσσός την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως μόνο στην τέταρτη περίοδο έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Το έργο του Κολοσσού στην 19η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League ήταν πολύ δύσκολο, καθώς αντιμετώπισε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυψε πως η εικόνα της ομάδας για 30΄ δεν ήταν αυτή που ήθελε.

Ο έμπειρος προπονητής αρχικά εξέφρασε τα "τα συλλυπητήρια μου στον κόουτς Σφαιρόπουλο για την απώλεια του πατέρα του, όπως και όλη η οικογένεια του Κολοσσού", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "το μόνο θετικό στοχείο που μπορούμε να δούμε και να κρατήσουμε είναι το τέταρτο δεκάλεπτο και ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι. Το ξεκίνημά μας και γενικότερα η όλη προσέγγιση περισσότερο στον επιθετικό τομέα ήταν με πολύ μεγάλο φόβο. Κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο πίσω με 15 πόντους έχοντας χάσει 10 βολές και αρκετές φάσεις σχετικές εύκολες κάτω από την στεφάνη. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε αρνητική παρουσία όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Στα τελευταία 8 λεπτά πήραμε πιο σωστές αποφάσεις, σημαδέψαμε εκεί που είχαμε περισσότερο πλεονέκτημα, ίσως κι επειδή το παιχνίδι είχε ανοίξει και δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος φόβος για εμάς και καταφέραμε να μαζέψουμε την διαφορά, η οποία είναι αρκετά τιμητική για εμάς σε σχέση με την εικόνα που είχε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ