ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Δίκαιη νίκη το Λαύριο, αλλά..."

Λυκογιάννης: "Δίκαιη νίκη το Λαύριο, αλλά..."

Αν και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Λαυρίου, ο Άρης Λυκογιάννης έκανε παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι διαιτητές τον Κολοσσό Ρόδου.

Ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι διαιτητές την ομάδα του, δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, αφού πρώτα παραδέχθηκε πως το Λαύριο πήρε δίκαια τη νίκη για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

" Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, δυο πράγματα που είχαμε συζητήσει πριν το ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε το μυαλό μας, να ανοίξει η διαφορά και το Λαύριο να φτάσει στο τέλος δίκαια στη νίκη" ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα προπονητή, που πρόσθεσε πως: " Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 22 βολές για το Λαύριο και έξι για εμάς. Γενικά υπήρχε μια δυσανάλογη διαφορά. Όταν μια ομάδα όπως το Λαύριο βρίσκει ένα καλό τρίλεπτο και βάζει τα σουτ, δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο ματς".

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Χρήστος Σερέλης, είπε από την πλευρά του πως: " Τις τελευταίες 15 μέρες εξηγήσαμε στα παιδιά ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Στο ξεκίνημα ο Κολοσσός μας έβαλε δύσκολα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε με εκπληκτική ενέργεια στην άμυνα, δεν αφήσαμε κάποια μπάλα να χαθεί, βρήκαμε εύκολα καλάθια και φτάσαμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη δίχως να απειληθούμε".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ