ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λαρεντζάκης: "Πολλή δουλειά για playoffs"

Λαρεντζάκης: "Πολλή δουλειά για playoffs"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο παίκτης που προσέφερε περισσότερο από κάθε άλλον, στη νίκη του Κολοσσού επί του Απόλλωνα Πάτρας. Πλέον παραδέχεται ότι οι Ροδίτες ξεμπέρδεψαν σε μεγάλο βαθμό με την παραμονή.

Ο Ντόμινικ Ουότερς ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, χάρη στις 3/3 βολές που είχε σε νεκρό χρόνο. Παρ' όλα αυτά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τον Κολοσσό. Ο λόγος;

Τελείωσε τον αγώνα με double-double (σ.σ. το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας) έχοντας 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην όγδοη νίκη των "θαλασσί" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο 22χρονος γκαρντ μίλησε στο kolossobc.gr για:

Τη νίκη επί του Απόλλωνα και πως την έζησε εκείνος και οι συμπαίκτες του: "Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλά και έντονα συναισθήματα. Η χαρά και η λύπη που νιώθαμε μπορεί να άλλαζε σε κάθε δευτερόλεπτο! Όμως, στο τέλος ήμασταν τυχεροί και καταφέραμε να χαμογελάσουμε, παίρνοντας αυτή την πολύ σημαντική νίκη".

Το αν "κλείδωσε" το θέμα της παραμονής κι αν ο Κολοσσός μπορεί να σκέφτεται τα playoffs: "Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό μπορούμε να πούμε πως έχουμε ησυχάσει όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Όμως, για να μιλάμε για playoffs θέλει πολλή δουλειά και θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε εκεί".

Την πολύ καλή του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Πάτρας: "Πράγματι, νιώθω πολύ χαρούμενος που έπαιξα τόσο καλά και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά και με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου, πήρα τα σουτ και μου βγήκαν. Όμως, αυτό που θέλω πιο πολύ και πάντα κάνω, είναι να μπαίνω στο παρκέ και να τα δίνω όλα για το καλό της ομάδας".

Την αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά που ακολουθεί: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα, όπως είναι η Νέα Κηφισιά. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Τη στήριξη που έχει τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τον προπονητή: "Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες σε μία ομάδα. Είναι τυπική, καθώς πάντα τακτοποιεί στην ώρα τους τις υποχρεώσεις της και γι’ αυτό κανείς δεν έχει ούτε ένα παράπονο. Όσον αφορά τον προπονητή, εκείνος πάντα μας πιστεύει, μας στηρίζει και μας βοηθάει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

Τέλος, ένα μήνυμα για τον κόσμο: "Για τον κόσμο το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εκείνος είναι που μας δίνει το κίνητρο να παίξουμε ακόμη καλύτερα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ