ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λαρεντζάκης: "Να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε"

Λαρεντζάκης: "Να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε"

Ο Κολοσσός Ρόδου κάνει πρεμιέρα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Ολυμπιακό (11/10, 12:30) και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξηγεί ότι στόχος των "θαλασσί" είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κολοσσός Ρόδου δοκιμάζεται αύριο (11/10, 12:30) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως το ματς με τους Πειραιώτες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους "θαλασσί" να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το blog του Λαρεντζάκη στο esake.gr

Να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε

"Γεια σας!

Όπως κάθε παίκτης, έτσι και εγώ, ανυπομονώ να ξεκινήσει η φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αλλά, πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ από την πλευρά μου υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, ενώ εύχομαι επίσης να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και ακόμη καλύτερο από το περσινό, όπου ο κόσμος θα έρχεται και θα γεμίζει τα γήπεδα.

Όσον αφορά την ομάδα μου, τον Κολοσσό, ο κόουτς έμεινε και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό γιατί γνωρίζουμε ήδη τη φιλοσοφία του, ενώ στο ρόστερ έχουμε μείνει και μερικοί παίκτες από πέρυσι. Οι στόχοι είναι ίδιοι και φέτος. Να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όλοι είμαστε υγιείς για να αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους και μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου τον Ολυμπιακό και μάλιστα στο ΣΕΦ. Ιδιαίτερη ανάλυση δεν χρειάζεται ο συγκεκριμένος αντίπαλος, ωστόσο εμείς βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα και σχήματα ενόψει της συνέχειας. Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που κοιτάμε και έχουμε το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι το ματς του επόμενου Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

Γιαννούλης"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ