ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ξέσπασε ο Λυκογιάννης: "Τι ακούει η μαμά μας και το σπίτι μας κάθε φορά δεν περιγράφεται"

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Κοροίβου στα παιχνίδια των δύο ομάδων, σχολιάζοντας με επικριτικό τρόπο "τη χειρότερη δυνατή φιλοξενία" που συναντά ο Κολοσσός στην Ήλιδα (VIDEO).

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κολοσσού με τον Κόροιβο , ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της ομάδας της Αμαλιάδας. Ο προπονητής των "θαλασσί" εξήγησε πως οι παίκτες του είχαν ιδιαίτερο κίνητρο λόγω όσων είχαν γίνει στο παιχνίδι του α' γύρου, επεσήμανε πως στην Ήλιδα η ομάδα του συναντά τη χειρότερη δυνατή φιλοξενία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα "γαλλικά" που εισπράττουν τα μέλη της αποστολής.

" Είχαμε κίνητρο, ήταν μια νίκη που επιζητούσαμε για έναν και μοναδικό λόγο: μερικές φορές το να μην βγάζεις ανακοινώσεις, το να μην μιλάς, εκλαμβάνεται από κάποιους σαν αδυναμία. Είναι το μοναδικό γήπεδο (σ.σ.: το κλειστό της Ήλιδας) που έχουμε τη χειρότερη δυνατή φιλοξενία. Πάμε στο γήπεδο, τελειώνουν τα παιχνίδια, μπαίνουν διάφοροι στο γήπεδο, μας λένε διάφορα. Τι ακούει η μαμά μας και το σπίτι μας κάθε φορά δεν περιγράφεται. Εδώ η Ρόδος είναι πάντα μια ωραία όπερα, που έρχονται, βλέπουν την παράσταση και φεύγουν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος πρόσθεσε πως " εδώ, υπάρχουν παίκτες και προπονητές, οπότε πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Ευχαριστώ τους παίκτες για το ιδιαίτερο κίνητρο που είχαν σήμερα, κάτι που φάνηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν απόψε".

Πως σχολίασε το "ξέσπασμα" του συναδέλφου του, ο Ντίνος Καλαμπάκος; " Εμένα είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Κόροιβο, δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια ανησυχία, μία κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Σε εμάς, στην Ήλιδα, δεν έγιναν κάποια τρομερά πράγματα. Ο Άρης (Λυκογιάννης) είπε ότι τον έβρισαν στο γήπεδό μας, ε κι εμείς μπορούμε να πούμε ότι κάποιοι μας έβρισαν. Γίνεται ένα μπαλάκι δίχως λόγο. Δύο επαρχιακές ομάδες, νομίζω ότι για διάφορους λόγους τέτοιου είδους θέματα θα πρέπει να τα λύνουμε. Να λύσουμε πρώτα τα υπαρξιακά μας και μετά να προσεγγίσουμε αλλιώς την κατάσταση, για να βγει κιόλας μια ηρεμία. Δεν έχει νόημα όλο αυτό. Με τον Άρη (Λυκογιάννη) είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είναι χωρίς νόημα όλο αυτό. Σου είπα, μου είπες, σου είπα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Κοροίβου.

Δείτε το στιγμιότυπο με το "ξέσπασμα" του Άρη Λυκογιάννη:

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ