ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ξεκίνησαν οι Ροδίτες, κλείνουν Μπιλλή

Ξεκίνησαν οι Ροδίτες, κλείνουν Μπιλλή

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν. Απουσίαζαν οι δύο Αμερικανοί και ο διεθνής Αχόνεν.

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς δόθηκε σήμερα (31/8) στο "Βενετόκλειο". Ο Άρης Λυκογιάννης είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του συγκεντρωμένους κι έτσι η ομάδα του Κολοσσού μπήκε στην γραμμή εκκίνησης. Στην "πρώτη" των Ροδίων βρέθηκαν οι Κέλβιν Λιούις, Γιάννης Γεωργαλής, Τομ Λίντεν, Κώστας Οικονομόπουλος, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αλέξανδρος Αγγελάκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αντίθετα με τους προαναφερθέντες απουσίαζαν οι Ρέλεφορντ και Ντέιβις, οι οποίοι έρχονται αύριο (1/9) και την Πέμπτη (3/9) αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Αχόνεν ο Φινλανδός θα αργήσει να έρθει, καθώς βρίσκεται στην τελική επιλογή της χώρας του για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Στα μεταγραφικά παίκτης του Κολοσσού αναμένεται να γίνει ο Σωτήρης Μπιλλής, ο οποίος είναι έτοιμος να αφήσει τον Πανιώνιο για να μετακομίσει στο "σμαραγδένιο" νησί. Ο 19χρονος φόργουορντ που είναι διεθνής το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ οι "θαλασσί" υπενθύμισαν την έναρξη των εισιτηρίων διαρκείας αναφέροντας πως " Εισιτήρια διαρκείας ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, αγωνιστική 2015-16. Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική 2014-15. Οι τιμές κυμαίνονται στα περσυνά επίπεδα. Οι φίλαθλοι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS και σταθεροί κάτοχοι της κάρτας διαρκείας μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία για να κρατήσουν τη θέση τους. Υπεύθυνη η κα Μαρία Πολυχρόνη, τηλ 22410 22261, [email protected]".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ