ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουταλιανός: ''Σοβαροί και συνεπείς στο ΣΕΦ''

Κουταλιανός: ''Σοβαροί και συνεπείς στο ΣΕΦ''

Ο Κολοσσός δοκιμάζεται αύριο (26/10, 12:30) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό κι ο Μιχάλης Κουταλιανός εξήγησε πως ο αγώνας με τους Πειραιώτες είναι μια ευκαιρία για τους Ροδίτες ώστε να διαπιστώσουν το πόσο έχουν βελτιωθεί.

Ο κόουτς του Κολοσσού Ρόδου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική βελτίωση των παικτών του στην αυριανή (26/10, 12:30) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

''Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο πρόγραμμά μας'' ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μιχάλης Κουταλιανός και πρόσθεσε: ''Αλλά όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου αυτό που θες να δεις είναι το πόσο έχεις βελτιωθεί και το πόσο προοδεύεις ως σύνολο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία νέα κατάσταση, με νέο προπονητή, αλλά εμείς θέλουμε να μπούμε στο παρκέ σοβαροί και συνεπείς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε''

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε: ''Ο Ολυμπιακός είναι καλή και δυνατή ομάδα. Κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίρνουμε νέες εμπειρίες. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καλή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό''.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ