ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κοντά σε Άτιτς ο Κολοσσός

Κοντά σε Άτιτς ο Κολοσσός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη στιγμή που δεν χωράει, εν τέλει, στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο Έντιν Άτιτς κλήθηκε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι όπως φαίνεται τον βρήκε, με τον Κολοσσό να είναι κοντά σε συμφωνία με την "Ένωση".

Η περίπτωση του Έντιν Άτιτς ταλαιπώρησε αρκετά την ΑΕΚ (και) το φετινό καλοκαίρι. Η αρχική απόφαση για δανεισμό του παίκτη μετά το τέλος της προετοιμασίας ανετράπη, εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αλλά εν τέλει επιστρέψαμε στην πρώτη σκέψη: τον δανεισμό !

Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να αγωνιστεί, εν τέλει, στο Basketball Champions League της FIBA και με δεδομένες τις δυσκολίες ενσωμάτωσής του στο ρόστερ της "Ένωσης" για τα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κι από τη στιγμή που επιθυμία του Γιούρι Ζντοβτς ήταν να δοθεί σε ελληνική ομάδα, προκρίθηκε η περίπτωση του Κολοσσού.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη εξέφρασε άμεσα το ενδιαφέρον της για τον 19χρονο γκαρντ, ο οποίος έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Κι από τη στιγμή που οι "θαλασσί" βρίσκονται ούτως ή άλλως σε αναζήτηση περιφερειακού, ο νεαρός κρίθηκε ως μια εξαιρετική (και άκρως οικονομική) λύση. Γι αυτό προχώρησαν άμεσα οι επαφές τόσο με την πλευρά της ΑΕΚ όσο και με αυτή του παίκτη, με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών.

Το μόνο που μένει να οριστικοποιηθεί είναι το ποιος θα αποχωρήσει, με τον Ρουπ Άχονεν να είναι ο πρώτος επιλαχών για να πει "αντίο". Εκτός κι αν γίνει η έκπληξη με τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος στα δύο πρώτα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League μέτρησε 10.5 πόντους (με 12.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ