ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Η Σαραγόσα προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Λαρεντζάκη

Η Σαραγόσα προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Λαρεντζάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εξαιρετική παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον Κολοσσό την τελευταία διετία κέντρισε την προσοχή της Σαραγόσα, η οποία του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής -ομολογουμένως- παρουσίας στον Κολοσσό, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα τραβήξει για άλλες πολιτείες. Ενδεχομένως μάλιστα το μέλλον του να βρίσκεται στο εξωτερικό, και δη την Ισπανία. Κι αυτό γιατί η Σαραγόσα φρόντισε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του 23χρονου γκαρντ με τους "θαλασσί" να του καταστήσει σαφές πως... τον θέλει. Για πέντε χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών έχει στα χέρια του πρόταση πενταετούς διάρκειας (3+1+1) από τη Σαραγόσα, η οποία έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για εκείνον τις τελευταίες ημέρες. Κάτι που τον έχει κάνει να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, και ειδικότερα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, τη Liga Endesa.

Δεδομένου όμως πως οι "μεγάλοι" του ελληνικού μπάσκετ (πλην του ΠΑΟΚ) συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους για φέτος, δείχνει διάθεση να περιμένει λίγο ακόμη προκειμένου να δει αν θα προκύψει κάποια πρόταση συνεργασίας. Γι αυτό άλλωστε δεν έχει απαντήσει ακόμη στη Σαραγόσα, που πάντως μοιάζει αποφασισμένη να τελειώσει "εδώ και τώρα" τις διαδικασίες για να τον κάνει δικό της.

Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών, αλλά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετρά πολυετή θητεία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας, του Άρη και του Κολοσσού. Υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη έκανε μάλιστα τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του την τελευταία διετία, μετρώντας φέτος 11.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ