ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γκοτζογιάννης: "Θα μας ζήλευαν πολλοί"

Γκοτζογιάννης: "Θα μας ζήλευαν πολλοί"

Νοοτροπία και στόφα νικητή θέλει να δείξει ο Κολοσσός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Γκοτζογιάννη στην κρίσιμη αναμέτρηση με το Περιστέρι

Ο Κολοσσός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το ερχόμενο Σάββατο (6/4, 3.45μ.μ.).

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Γκοτζογιάννης υποστήριξε πως άπαντες στη Ρόδο είναι ενωμένοι στο πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι της χρονιάς.

"Λένε ότι στη ζωή επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Αυτό συμβαίνει παντού και φυσικά ισχύει και στον αθλητισμό. Στον Κολοσσό έχουμε μία διοίκηση, προπονητές και αθλητές που θα ζήλευαν πολλές ομάδες", τόνισε ο Γιώργος Γκοτζογιάννης και συνέχισε:

"Μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία και στόφα νικητή. Οτιδήποτε συζητιέται ή γράφεται δε μας πτοεί ούτε μας αγγίζει. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο το Περιστέρι, είμαστε όλοι ενωμένοι στο στόχο μας.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη παραμονή μας στη κατηγορία εκεί που πραγματικά μας αξίζει να βρισκόμαστε. Περιμένουμε τους φιλάθλους της Ρόδου, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να στηρίζουν και να συμπαραστέκονται στην αγαπημένη τους ομάδα.

Τους θέλουμε δίπλα μας το Σάββατο για να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη και να δώσουν ώθηση στους αθλητές μας να πάρουν τη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε ότι παραμένουμε ο. Κολοσσός, η ομάδα που τα τελευταία έξι χρόνια συγκαταλέγεται στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Ο Κολοσσός, δεν είναι απλά ένας σύλλογος... Είναι ένα ολόκληρο νησί".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ