ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Γίνε κι εσύ Κολοσσός"

"Γίνε κι εσύ Κολοσσός"

Η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της Ρόδου να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην νέα προσπάθεια της ομάδα που ξεκινάει από την Τρίτη (28/8), εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των "θαλασσί":

"Το νέο ταξίδι ξεκινά… Έλα μαζί μας, μην χάνεις λεπτό! Γίνε και εσύ ένας ΚΟΛΟΣΣΟΣ! Έλα στο γήπεδο, στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και βοήθησε την, όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ είναι ο κόσμος του, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ είναι… εσείς. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε στο δρόμο της επιτυχίας, ολοι μαζί μπορούμε να ταξιδέψουμε στον πλανήτη… μπάσκετ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατανοώντας την οικονομική κρίση, η ομάδα μας μείωσε τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Ροδίτες φίλαθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Άλλωστε, είπαμε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ είμαστε… όλοι μαζί!

Οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

VIP: 500 ευρώ (από 600)

ΘΥΡΑ 1: 250 ευρώ (από 300)

ΘΥΡΑ 2 και 4: 150 ευρώ (από 200)

ΠΕΤΑΛΑ(1 και 5): 150 ευρώ (από 200)

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 22410-22261) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10:00 μέχρι 14:00.

Γιατί ΚΟΛΟΣΣΟΣ είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ